Maanrakennus Jokinen Oy on maa- ja vesirakennusalan pitkän linjan ammattilainen

Maanrakennus jokinen oy: Maanrakennustyöt ammattitaidolla

Monipuoliset maanrakennuspalvelut

Maanrakennus Jokinen Oy tarjoaa laajan valikoiman maanrakennuspalveluita, jotka kattavat kaiken siiviläputkikaivojen porauksesta ja asennuksesta biokaasukaivojen huoltoon. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1969, ja kokemuksemme näkyy jokaisessa projektissa, jonka toteutamme.

Palveluihimme kuuluvat muun muassa:

  • Siiviläputkikaivojen poraus ja asennus
  • Biokaasukaivojen poraus ja asennus
  • Kaivojen saneeraus ja elvytys
  • Pohjaveden alennukset
  • Vaativat maanrakennuskohteet

Kaivon pesu ja elvytys

Kaivon pesu ja elvytys ovat olennaisia toimia, jotka takaavat kaivon tehokkaan toiminnan ja veden laadun. Maanrakennus Jokinen Oy:n asiantuntijat käyttävät alan uusimpia tekniikoita ja laitteita varmistaakseen parhaan mahdollisen tuloksen.

Kaivon pesu poistaa rauta- ja mangaanisakan sekä muut epäpuhtaudet, jotka voivat heikentää veden laatua. Elvytys puolestaan palauttaa kaivon alkuperäisen vedenottotehon, mikä on tärkeää, jos kaivon tuotto on vähentynyt ajan saatossa.

Biokaasukaivojen asennus ja huolto

Biokaasukaivot ovat tulevaisuuden energiaratkaisuja, ja Maanrakennus Jokinen Oy on erikoistunut niiden poraukseen, asennukseen ja huoltoon. Biokaasukaivojen avulla voidaan muuttaa jätteet energiaksi, mikä pienentää riippuvuuttamme fossiilisista polttoaineista ja tukee kiertotalouden periaatteita.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ratkaisuja, jotka vastaavat tämän päivän tarpeisiin ja ennakoivat tulevaisuuden suuntia. Biokaasukaivojen avulla voimme yhdessä luoda kestävämpää huomista.

Lisätietoja biokaasukaivojen asennuksesta ja huollosta löydät täältä.

Kaivon kunnossapito ja ylläpito

Jotta siiviläputkikaivo säilyttäisi tehokkuutensa ja kestävyytensä, on olennaista huolehtia sen jatkuvasta kunnossapidosta ja ylläpidosta. Maanrakennus Jokinen Oy:n tarjoamat kunnossapito- ja ylläpitopalvelut varmistavat kaivon sujuvan toiminnan.

Ylläpitotoimiin sisältyy esimerkiksi kaivon määräaikaistarkastukset ja puhdistukset. Huoltoon kuuluu kaivon tilan ja toiminnan tarkistus sekä mahdollisten korjausten tekeminen, kuten siiviläputken puhdistaminen tai viallisten osien vaihtaminen.

Vesirakennuspalvelut

Vesirakennus on olennainen osa toimintaamme. Tarjoamme kattavia vesirakennuspalveluita, jotka vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Olemme erikoistuneet muun muassa pohjaveden alennuksiin ja kunnallisteknisiin kohteisiin.

Vesirakennuspalvelumme takaavat, että projektit toteutetaan ympäristöystävällisesti ja kestävästi. Käytämme moderneja menetelmiä ja laitteita varmistaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.